НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
Приватний заклад
«Ліцей інтелектуальної
творчості «ЕйдоС»
м. Запоріжжя»
+38 (050) 102-22-12 69091, Україна, м. Запоріжжя,
вул. Нижньодніпровська, 4а
UA     RU

EidoSchool FEST -2019 "Школа по-новому" 3й день

EidoSchool FEST -2019 "Школа по-новому" 3й день

На третій день конференції, свої секрети розкривали спеціалісти Школи «ЕйдоС». Кожен міг вибрати свій напрямок, та відвідати майстер-клас з цікавої для себе теми. 

Учасники працювали у групах, знайомилися ближче зі спеціалістами, задавали питання та головне - знаходили відповіді та нові ідеї для впровадження у своїй практиці. 

«ЕйдоС» багатий на талановитих педагогів, а все тому, що всі вони декілька разів на рік проходять навчання у Генерального директора Олени Михайлівни Грединарової.

Для гостей були представлені наступні майстер-класи та їхні спікери:

- Маргарита Зінченко, заст. директора з дослідницької та проектної діяльності Школи «ЕйдоС», тема МК: «Практичне застосування педтехнологій на уроках історії».

- Анжела Долженко, практичний психолог, керівник психологічної служби Школи «ЕйдоС», спеціаліст вищої категорії, тема МК: «Гармонія вчителя і учня - єдність двох систем».

- Світлана Кушнір, вчитель біології, тема МК: «Підліткові зміни в загальній картині формування статі».

- Микола Фелоненко, вчитель англійської мови Школи «ЕйдоС», тема МК: «Nature for kids. Технологія Clil та досвід її впровадження».

- Наталя Таралешко, вчитель початкових класів, вчитель математики Школи «ЕйдоС», спеціаліст першої категорії, тема МК: «Ігрові технології в навчанні».

- Володир Манжура , вчитель філософії Школи «ЕйдоС» , доцент, кандидат філософських наук, тема МК: «Філософські проблеми гуманітарних та природничих наук».

- Ірина Склярова, вчитель математики Школи «ЕйдоС», спеціаліст вищої категорії, «вчитель-методист», кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дидактики та методики навчання природничо-математичних дисциплін, тема МК: «Варіативність та інваріантність оцінювання як елемент підготовки кдо ЗНО з математики».

- Тетяна Ніколаєвська-Лук'яненко, вчитель української мови та літератури Школи «ЕйдоС», спеціаліст другої категорії, доповідь тема МК: «Впровадження прийомів ейдетики та ФСП на уроках української мови та літератури».

- Ніна Біленька, психолог вищої категорії коуч-практик ACC ICF (Міжнародна Федерація Коучингу), сертифікований онлайнтренер, автор методичного посібника і робочих зошитів з розвитку креативного мислення дошкільнят, тема МК: «Елементи TRIZ і ейдетики в розвитку креативного мислення дошкільнят».

- Людмила Микитенко, заступник директора з навчально-виховної роботи в Школи «ЕйдоС», вчитель хімії, спеціаліст вищої категорії, тема МК «Інноваційні освітні технології як основа роботи Школи «ЕйдоС».

- Анжела Долженко, практичний психолог, керівник психологічної служби Школи «ЕйдоС», спеціаліст вищої категорії, тема МК: «Балансири, дошки-лабіринти та інше обладнання для мозочкової стимуляції і сенсорної інтеграції в корекційній роботі психологічної служби Школи «ЕйдоС».

- Валерія Прокопенко, заступник директора з інформаційно-комунікативних технологій, вчитель інформатики, психолог, спеціаліст першої категорії, тема МК: «IT-технології на кожному уроці».

- Оксана Марусенко, вчитель історії Школи «ЕйдоС», тема МК: «Історія Західної Європи ХХ століття крізь призму компетентнісного підходу».

- Світлана Кушнір, нумеролог, автор курсу «Нумерологія в побуті», тема МК: «Дата народження учня на допомогу вчителю для ефективного проведення уроку».

На майстер-класах, наші гості дізналися про нові педагогічні технології, як стати з учнем єдиною системою, а також багато інших нестандартних підходів до організації навчання. Результат говорить сам за себе - десятки усміхнених та щасливих облич! Сподіваємося побачити результати впровадження здобутих знань учасників у свої освітній діяльності та запрошуємо поділитися ними наступного Фестивалю восени 2020 року.

Також на початку фестивалю було  запущено конкурс  з активності у соціальних мережах. Учасники повинні були публікувати на своїх сторінках фото з фестивалю з особливими хеш-тегами, до участі були залучені також вчителі зі «Школи ЕйдоС». Головний приз переможець отримав особисто від Олени Михайлівни! Як не дивно, найбільшу активність проявили саме вчителі «Школи ЕйдоС» та зайняли перші місця.

За результатами активності у соціальних мережах, які аналізувалися за кількістю лайків та репостів, третє місце посіла учасниця з міста Харків – Тарасова Жанна, та була нагороджена методичною літературою, книгами та робочими зошитами з авторськими методиками.   

Посісти друге місце допомогли підписники Юлії Козаченко – заступнику директора «Школи ЕйдоС». За це вона отримала значок у вигляді українського тризуба, що символізує вклад в освітні методики, які використовуються по всій Україні. 

А ось найцінніше – перше місце отримала Ганна Пономаренко – вчитель хореографії «Школи ЕйдоС». Циннім призом - срібними сережками з діамантами, особисто від Олени Михайлівни! Ганна Миколаївна отримувала подарунок зі сльозами щастя на очах.  Саме тому, запрошуємо всіх на наступну конференцію, адже у нас можна не тільки отримати знання та нові компетенції, а й отримати по справжньому цінні призи!  

Нажаль, усе у нашому житті закінчується, але все також може початися знову! Тому, чекаємо наступного фестивалю, та проводжаємо цьогорічний. Усі учасники забрали з собою сертифікати, що підтверджують нові отримані компетенції, багато вражень, щирих усмішок та емоцій. Крім цього, завдяки нетворкінгу, багато учасників знайшли на фестивалі однодумців. Тому, ми впевнені, що усі разом зможемо зробити освітній процес інноваційним, сучасним та ефективним. І наші діти будуть навчатися у Школі по – новому!

Ми висловлюємо подяку Грединаровій Олені Михайлівні за знання, нові методики та технології, які кожен може використовувати у своїх освітніх процесах.

13.11 2019 • Школа

к списку