НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
Приватний заклад
«Ліцей інтелектуальної
творчості «ЕйдоС»
м. Запоріжжя»
+38 (050) 102-22-12 69091, Україна, м. Запоріжжя,
вул. Нижньодніпровська, 4а
UA     RU

ПРО ЛІЦЕЙ "ЕЙДОС" частина 5

ПРО ЛІЦЕЙ "ЕЙДОС" частина 5

Здобуття Учнями унікальних практичних знань, життєвих і професійних навичок (не пов'язані зі шкільними уроками), отриманих шляхом участі в наступних заходах:

🔹 Гра «Школа Життя» — це вміння ухвалювати рішення, швидко аналізувати і сміливо діяти в невизначених умовах і ситуаціях, працювати в команді й розвивати життєву інтуїцію. Гра проводиться за територією Ліцею з обов'язковою взаємодією із компаніями міста і незнайомими людьми.

🔹 Розвивальні студії та інтелектуальні клуби. Немає необхідності батькам додатково возити дитину в міські секції.

🔹 Проєкт «Школа відкриттів» — виїзд на природу або на море в перший тиждень вересня, де проводяться заняття і виконуються практичні завдання, спільно з оздоровленням, купанням, зарядкою і культурними заходами. Проєкт задумано з метою переходу з літніх канікул для більш легкої адаптації до навчальної діяльності.

🔹 Безурочне навчання — безурочне навчання під назвою «День без уроків» включає в себе дослідження, проєкти, уміння вирішувати життєві нестандартні задачі і формувати універсальні навички Soft Skills. Мета такого навчання — формування компетенцій, застосування знань у житті та розвиток інтересу до різних видів професійної діяльності.

🔹 Курс «Формування успішної особистості» — обов'язковий курс для старших класів Ліцею, де з учнями розбирають успішні стратегії видатних людей, і стратегію кожного учня в класі, даються базові поняття підприємництва.

🔹 Навчальні занурення — протягом декількох днів учням Ліцею пропонується можливість повністю зануритися в одну тему з використанням різних форм роботи — ігор, майстер-класів, лекцій і командних завдань, наприклад:
⭐️ «Бізнес-занурення»;
⭐️ «Гра в «Цивілізацію»;
⭐️ «Виживання в природі»;
⭐️ «LifeHack device»;
⭐️ «Еco-місто».

‼️ Запрошуємо вас і вашу Дитину здобути освіту в Ліцеї, який готує Учнів до успішного життя у невідомому майбутньому‼️

✍️ Пишіть в особисті, 
➕ залишайте "+" у коментарях, 
☎️ або телефонуйте за номером
+38-050-102-22-12

3.04 2023 • Школа

к списку