НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
Приватний заклад
«Ліцей інтелектуальної
творчості «ЕйдоС»
м. Запоріжжя»
+38 (050) 102-22-12 69091, Україна, м. Запоріжжя,
вул. Нижньодніпровська, 4а
UA     RU

Завершення навчального року

Завершення навчального року

Цей рік видався складним для всіх у нашій країні. Війна стала певною перевіркою на міцність. Школа «ЕйдоС» з першого дня цих страшних подій продовжила працювати. Безпека дітей – це один з наших головних принципів. Ми розуміли, що не маємо змоги зробити це фізично, але створити психологічно безпечне середовище для учнів - це нам під силу.

Для учнів було створено комфортний, адаптований розклад. Саме зв'язок з педагогами, розклад та онлайн уроки, стали точкою опори для учнів. Вони розуміли, що не дивлячись на місто чи країну, у якій вони зараз опинилися, є простір, де на них чекають.

Учні Школи у повному обсязі опанували необхідний матеріал. У нас не було відставання у навчальному матеріалі, ми постійно продовжували свій рух уперед. Війна скінчиться, але втрачені знання буде складно наздогнати. Ми створили всі умови для того, щоб наступний навчальний рік розпочався для наших учнів без додаткової напруги. Ці виклики сьогодення навчили нас ще з більшою відповідальністю підходити до процесу навчання. Робити його більш діджиталізованим та доступним для наших учнів у різних куточках світу.

Ми розуміємо, що кожен з нас опинився у ситуації невизначеності, але Школа «ЕйдоС»  налаштована рухатись далі. За нашими учнями майбутнє України! То ж з вересня ми плануємо продовжити навчання учнів. Формат визначить час, але вже зараз, ми з упевненістю можемо сказати, що ми готові до цього процесу. Налаштовані працювати на благо нашої країни! І продовжуємо вірити в перемогу України!

Автор тексту – заступник директора з виховної роботи Юлія Андріївна Тюріна

1.07 2022 • Школа

к списку